Konu: Gta San Andreas Ankara City Cuma Tem. 02, 2010 2:09 pm
Evet arkaşarlar tamamiyle kendi emeğim ve uğraşım ile yaptığım Gta San Andreas Ankara Modu bittikten sonra sizinle paylaşmak istiyorum ve size şimdiden tanıtayım istedim... Önemli:Arkadaşlar oyun biraz gerçekçi olsun diye yabancı plakalı arabalar ekledim yani yurt dışımdan geldiği belli olsun diye. İstanbul'a geçiş var
*Doğan SLX-1 *Doğan SLX-2 *Tofaş Doğan Taksi *Tofaş Şahin Taksi *BMW Polis Motorsiklet *Renault Polis Aracı *Renault Megane(Arka uzun) *Renault Megane(Arka kısa) *Modifiyeli Kartal *Renault Ambulans *Metro Turizm Otobüs *Metro Turizm Servis *Peugeot Servis Aracı *Fort Transit Okul Taşıtı *Dolmuş *Hyundai Starex *Türk Bayraklı Vapur *Yat *BMW E30 *Fiat Doblo *Tokyo Drift Arabası-1 *Tokyo Drift Arabası-2 *BMW lüks Motorsiklet *Lüks Yabancı Araçlar *Turkish AİRLİNES *Wolswogen Caddy *Fiat Tipo Ve buna benzerleri bunlar sadece bir kaç tanesi
NOT:Ekleyebilirsem bıyık ekleyeceğim türk usulü
İntro da Ankaralı namık çalıyor Emeği geçenler ve benim resmim
CLEOLAR *Gerçekçi trafik eklendi *KGS sistemi eklendi 2. boğaz köprüsünden geçerken *Uyuma eklendi *Sigara içme eklendi *Sörf yapma eklendi *Aşti eklendi *Tramvay a binme ve binen kişiler eklendi *Modifiyeli ibre+Benzin sistemi eklendi *Taksiye binme sistemi eklendi *İstediğin yerde save etme sistemi eklendi *Bira İçme-Sigara İçme-Kusma-Sarhoş Olma-Çiş yapma eklendi *Cenaze sistemi eklendi [size=10pt]NOT:Kesinlikle oyunda donmaz ve atmaz![/size] [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Lütfen emeğe saygı kötülemeyin çünki ilk çalışmam kimsenin kalbinide kırmak istemem[/size][/size][/size][/size] [glow=red,2,300][size=10pt]Buyrun Videolar[/size][/glow]